ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος της ακυβερνησίας!!!

10 Σεπτεμβρίου 2007 στο 3:05 μμ | Αναρτήθηκε στις πίσω σκέψεις | 35 Σχόλια

1

Ο σώζων ευτόν, σωθήτω

Ο Πρωθυπουργός και ο Γιώργος Παπανδρέου έχουν δίκιο! Ο τόπος χρειάζεται ισχυρές κυβερνήσεις! Αν η κυβέρνηση που θα προκύψει είναι ανίσχυρη, έχουμε τους εξής κινδύνους:

 1. 1. Να αλωνίζουν ξένες μυστικές υπηρεσίες, και να κάνουν απαγωγές πολιτών και υποκλοπές.

 2. 2. Να αρχίσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα να λεηλατούν τον δημόσιο τομέα και να βάζουν χέρι στις δημόσιες επιχειρήσεις, χρεώνοντας τις υπηρεσίες που παρέχουν όσο τους γουστάρει.

 3. 3. Να εισπράττουν οι τράπεζες ό,τι θέλουν και να κερδοσκοπούν ασύστολα.

 4. 4. Να αποδυναμωθεί ο κρατικός μηχανισμός και να μην είναι σε θέση να σβήσει τις πυρκαγιές.

 5. 5. Να αναπτυχθούν παρακρατικοί μηχανισμοί στην αστυνομία και να χτυπάνε τον κόσμο στους δρόμους και τα αστυνομικά τμήματα.

 6. 6. Να χτίζει ο καθένας όπου γουστάρει και να καταπατά δασικές εκτάσεις, να κλείνει τις παραλίες για να βγάζει φράγκα και οι βιομηχανίες να πετάνε απόβλητα στο πόσιμο νερό του κόσμου.

 7. 7. Να φτάνει η ατμοσφαιρική ρύπανση στις πόλεις σε τρομακτικά επίπεδα και να μην είναι το κράτος σε θέση να κάνει οτιδήποτε.

 8. 8. Να βάζουνε χέρι στα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων και να τα τρώνε με δομημένα ομόλογα.

 9. 9. Να κάνουν οι επιχειρήσεις καρτέλ και να τρώνε τα λεφτά του κόσμου καθορίζοντας τις τιμές και δωροδοκώντας την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

 10. 10. Να μην μπορεί το κράτος να δώσει συντάξεις και να ζει το 80% των συνταξιούχων με 500 ευρώ, την ώρα που ο ιδιωτικός τομέας συσσωρεύει αφορολόγητα κέρδη.

 11. 11. Να διαλυθεί η δημόσια υγεία και να έχουν τα νοσοκομεία το χάλι τους.

Σας φαίνονται τρομακτικά, αλλά χωρίς ισχυρή κυβέρνηση, υπάρχει περίπτωση να τα ζήσουμε!

Μην πείτε μετά ότι δεν σας προειδοποιήσαμε!!!

2

Advertisements

35 Σχόλια »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. ααααχαχαχαχχαχαχαχα τέλειο!!!

 2. Και να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να δεχτούμε ασσύμετρες απειλές ή και να κάνουν debate οι πολιτικοί αρχηγοί στην τηλεόραση.

 3. Και ποιος θα δίνει εντολές στα ΜΑΤ;
  Θα βαράνε στο γάμο του καραγκιόζη.

 4. Αν χαθούν όλοι οι πρωτότοκοι υιοί βρισκόμαστε μπροστά σε εθνική τραγωδία. Θα διακοπεί η σειρά διαδοχής στα δύο κόμματα εξουσίας.

 5. Πράγματι οι θέσεις του Συνασπισμού είναι ασαφείς. Ενώ η πρόταση εξουσίας του άλλου αριστερού κόμματός είναι σαφείς. Θα καταργήσει όλα τα κόμματα πλην του εαυτού του. Θα ανοίξει στρατόπεδα αναμόρφωσης για άτομα που δεν είναι ευτυχισμένα. Θα καταργήσει τη διαφωνία. Θα φτιάξει εξαιρετική μυστική αστυνομία και θα δώσει σε αυτή θέσεις εργασίας σε χιλιάδες ανθρώπους, ίσως και τους μισούς της χώρας. Θα κρατικοποιήσει τα ψιλικατζίδικα. Θα κάνει τις παρελάσεις υποχρεωτικές και για τους θεατές. Και όλα αυτά προς όφελος της Λαϊκής οικογένειας.

 6. Κάτι μου θυμίζει…
  Βρε, κάτι μου θυμίζει…
  Τί μου θυμίζει…;!

 7. Πω πω… για φαντάσου λέει να γινόντουσαν όλα αυτά! Μακρυά από μας!!! 🙂
  (ούτε ο Όργουελ δεν τα σκεφτόταν έτσι….)

 8. >>>>Αν χαθούν όλοι οι πρωτότοκοι υιοί βρισκόμαστε μπροστά σε εθνική τραγωδία. Θα διακοπεί η σειρά διαδοχής στα δύο κόμματα εξουσίας.<<<<

  Μα, αν δεν κάνω λάθος, έχουν σειρά οι θυγατέρες… Ουδόλως λοιπόν διαταράσσεται η σειρά διαδοχής. Αντιθέτως εισερχόμαστε στη χρυσή εποχή τής μητριαρχίας!

 9. Δεν βλέπω πουθενά (και ανησυχώ) :
  1) τον κίνδυνο να πάρει φωτιά η μισή χώρα, να καταστραφεί το 12-13% της γεωργικής παραγωγής και να πεθάνουν καμιά 65-75 άνθρωποι.
  2) τον κίνδυνο να καταστραφούν σημαντικοί αρχαιολογικοί χώροι, να πέσουν οροφές και να σκοτώσουν τουρίστες, κλπ.
  3) τον κίνδυνο πλημμύρας με αποτέλεσμα να πνιγούν στη λάσπη ολόκληρες πόλεις.

 10. […] από τη “σαλάτα εποχής” ένα εξαιρετικό post […]

 11. Μακαρι η ακυβερνησία για πάντα.
  Μόνο οι γκιλλοτίνες, οι κρεμάλες, τα παλούκια και τα 4 μουλάρια (για σκίσιμο στα 4) για τους γιάπιδες και άλλα λαμόγια να δουλέυουν!

 12. Και με τους πρωτότοκους ανιψιούς τι γίνεται; Και με τους πρωτότοκους κουμπάρους; Αμείλικτα ερωτήματα ζητούν μια απάντηση

 13. Και ποιός είστε εσείς κύριε (κύριε; κυρία; άλλο; δεν ξέρω) που διαδίδετε ψευδείς ειδήσεις και πανικοκαταστροφολογειτε ανεξέλεγκτα;

  Αυτοδυναμία ή οχι, η κυβέρνηση έχει φροντίσει και για τα 11 σημεία. Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ (σεξουαλική ίσως).

 14. κορυφαίο

 15. ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνοι της ακυβερνησίας!!! (σαλάτα εποχής)

  «Σας φαίνονται τρομακτικά, αλλά χωρίς ισχυρή κυβέρνηση, υπάρχει περίπτωση να τα ζήσουμε!» [Εκτός πάλι κι αν τα ζούσαμε τόσα χρόνια]

 16. O Ρουσσόπουλος είναι όλα τα λεφτά!Φοβερή σύλληψη με τα ρητά της Αποκάλυψης!Παρακαλώ να κυκλοφορήσει σε αφίσσα σ’ όλα τα εκλογικά τμήματα της χώρας!

 17. Λοιπόν, εγώ προτείνω να πάμε να ψηφίσουμε όλοι ΝΔ για να μη μπορέσει η Vodafone, μετά τις εκλογές, να βάλει σε παρακολούθηση τα κινητά τηλέφωνα του κοσμάκη και για να μη οδηγηθούν ορισμένα ανώτατα στελέχη της στην αυτοκτονία !!… Για προληπτικούς λόγους δηλαδή ρε παιδάκι μου…

 18. Αν μόνο το ακαταμάχητο δίδυμο Κωστίκας & Γιωρίκας είχε εκφράσει την ανησυχία του για το ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας θα ήταν κατανοητή η πλάκα. Όταν όμως ένας πολιτικός του διαμετρήματος του κ.Κωνσταντίνου Μητσοτάκη φτάνει να λέει καλύτερα ΠΑΣΟΚ παρά ακυβερνησία τότε τα πράγματα γίνονται σοβαρά. Όπως όλοι γνωρίζουμε ο σόφρων αυτός έλλην πολιτικός έχει συνδέσει το όνομα του με την ομαλότητα και τη σταθερότητα στο δημόσιο βίο και για αυτό πρέπει να λάβουμε σοβαρά τις νουθεσίες του.

 19. Ευτυχώς υπάρχει το ΛΑΟΣ (ή έστω κάποιοι βουλευτές του) που θα μας σώσουν από τα παραπάνω δεινά σε περίπτωση ακυβερνησίας. (και η αριστέρα δεν θα ξέρει από που της ήρθε!)

 20. Σωστό. Είναι μεγάλο το πρόβλημα τψν ακροδεξιών πιέσεων που θα ασκεί το ΛΑΟΣ στην ΝΔ είτε συνεργαζόμενο είτε ως ακροδεξια αντιπολίτευση

 21. […] κόμματα; Δεν το κάνει επειδή θέλει να πέσει η χώρα σε ακυβερνησία. Το αντίθετο μάλιστα. Ελπίζει, είναι μάλλον η […]

 22. […] ΠΡΟΣΟΧΗ: Κίνδυνος της ακυβερνησίας!!! [image] Ο σώζων ευτόν, σωθήτω […]

 23. Παιδιά είστε καταπληκτικοί!
  Βάζω μια ιδέα για την ημέρα των εκλογών:

  Να φτιάξουμε ένα t-shirt κατά προτίμηση μαύρο με στάμπα δικής μας (ή δικής σας έμπνευσης)και να πάμε με αυτή την αμφίεση να το.. ρίξουμε. Θέμα ελεύθερο… (δόξα τω θεώ έχουμε πολλλά να σούρουμε γραπτώς)
  Τι λέτε;
  (Η μεγάλη πλάκα θα είναι να μην μας αφήνουν να μπούμε στο εκλογικό τμήμα αν δεν τα βγάλουμε… βλέπω ζωντανές συνδέσεις…)

 24. Αρκεί να μην τους τα σούρουμε γραπτώς – δηλαδή άκυρο ή λευκό – γιατί τότε υποψιάζομαι ότι οι εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων της ακυβερνησίας θα το ευχαριστηθούν περισσότερο μια και θα αυξάνουν έτσι το ποσοστό τους.

 25. Nαι ρε παιδιά… κάποιος πρέπει επιτέλους να ενημερώσει τους επίδοξους «αντιδραστικούς», ότι με το άκυρο και το λευκό, ενισχύουν τα 2 μεγάλα κόμματα, δεν διαμαρτύρονται!

 26. Συμφωνώ γι’αυτό ας ψηφίσουμε όλοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ όχι κάτι άλλο. Για να μην ζήσουμε τα όσα αναφέρεις! Τι φαντασία που έχεις!

 27. Και να ον μην ξεχνάμε οτι με με τον εκλογικό νόμο που ισχύει, η ψήφος σε κομματίδιο που ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ενισχύει ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ περισσότερο και απο το άκυρο-λευκό-αποχή-βρισίδι.
  Ψήφο λοιπόν στην αριστερά και αν είναι, λέω άν είναι, να μουτζωθούμε μόνοι μας μετά ας το κάνουμε, τι έγινε; χάνουμε τίποτα;

 28. Μην είμαστε εισοπαιδοτικοί/ες
  Αν και είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ, κάθε ψήφος στην αριστερά, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ (μλ) είναι σε σωστή κατεύθυνση και αγωνιστική ψήφος, με διαφορετικά αποτελέσματα. Ακόμα και το άκυρο είναι δικαιολογημένο. Είναι θέμα αν επικρατεί μια λογική σκοπού και άμεσου μετεκλογικού αποτελέσματος, ή μια γενική ιδεολογική τοποθέτηση.
  Η ευχή μου είναι όλα τα αριστερά ψηφοδέλτια να είναι ενισχυμένα και να μην μπει το ΛΑΟΣ στη βουλή.

 29. Είναι γνωστές στους επιστημονικούς κύκλους οι περίφημες θεωρίες της ακυβερνησίας. Δυστυχώς, είναι ακόμη πιο γνωστές οι προτάσεις των πολιτικών υπέρμαχων αυτών των θεωριών. Με δυο λόγια: Νόμος και τάξη…

 30. Συμφωνώ με το παρακάτω,
  «Μην είμαστε εισοπαιδοτικοί/ες
  Αν και είμαι με το ΣΥΡΙΖΑ, κάθε ψήφος στην αριστερά, ΚΚΕ, ΜΕΡΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ, ΜΛ ΚΚΕ, ΚΚΕ (μλ) είναι σε σωστή κατεύθυνση και αγωνιστική ψήφος, με διαφορετικά αποτελέσματα. Ακόμα και το άκυρο είναι δικαιολογημένο. Είναι θέμα αν επικρατεί μια λογική σκοπού και άμεσου μετεκλογικού αποτελέσματος, ή μια γενική ιδεολογική τοποθέτηση.
  Η ευχή μου είναι όλα τα αριστερά ψηφοδέλτια να είναι ενισχυμένα και να μην μπει το ΛΑΟΣ στη βουλή.»

  αλλά…
  1/το ΛΑΟΣ θέλουμε δε θέλουμε μάλλον θα μπει
  2/ και σημαντικότερο, η (αν)ορθογραφία ΜΕ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ …

 31. Κινδυνολογίες… Αυτά τα πράγματα δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν αν περιέλθει η χώρα σε κατάσταση ακυβερνησίας. Μόνον εφόσον υπάρξει αυτοδύναμη κυβέρνηση πρόκειται να επαναληφθούν. Στάνταρ.

  Πάντως, το εκλογικό μας σύστημα (λέμε τώρα) προβλέπει ότι όσο πιο υψηλό είναι το άθροισμα των ποσοστών που θα πάρουν τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, τόσο πιο εύκολη θα είναι η αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Δηλαδή, αν μιλάμε για σύνολο 2% απαιτείται περίπου 42,5% για 151 έδρες, ενώ αν μιλάμε για 4% χρειάζεται μόνο 41,5%.

 32. ….για το πείσμα σας γουρούνια θα αντέχω…
  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ!!!
  ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ!!!

 33. ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΙ!ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ!!!

 34. σε καποιο πανελ ακουσα καποιν εκπροσωπο του ΚΚΕ να λεει οτι το ΚΚΕ δεν συνεργαζεται με κανενα κομμα και οτι επιτυχια θεωρουν να μην υπαρξει κυβερνηση αυτοδυναμιας.
  αν καποιος γνωριζει θα ηθελα μια απαντηση πως απο μια ακυβερνησια εξυπηρετουνται τα εργατικα συμφεροντα, τι σχεση εχει το ΚΚΕ με την αναρχια και ποιος τελικα ο σκοπος να ψηφισει καποιος ΚΚΕ αφου η φωνη του στο κοινοβουλιο δεν σκοπευει να προασπισει τα συμφεροντα του, παρα μονο ο αυτοσκοπος ειναι καταγγελια και κατα συνεπεια η καταλυση του πολιτευματος μεσα απο μια αρνητικη σταση για τα παντα.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.

Αρέσει σε %d bloggers: