Δελτίο ειδήσεων:

28 Αυγούστου 2007 στο 11:10 μμ | Αναρτήθηκε στις cult, infotainment, νέα διακυβέρνηση | 11 Σχόλια

Άμεσα μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Κωσνταντίνος Καραμανλής.

1
(Φωτό Πέμπτη 23 Αυγούστου)

 1. Τα μέτρα είναι τα εξής:
 2. Μετακινείται ο Θόδωρος Ρουσσόπουλος από το Υπόλοιπο Αττικής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, διότι το υπόλοιπο Αττικής κάηκε.

 3. Στη θέση του κ. Ρουσσόπουλου στο υπόλοιπο Αττικής, τοποθετείται η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια κα Έφη Καλαπόδη

 4. Ό,τι λεφτά είναι να πάρουν οι πληγέντες, θα τα πάρουν μέχρι τις εκλογές, γιατί μετά δεν έχει νόημα.

 5. Η παροχή βοήθειας στους πυροπαθείς θα είναι απλόχερη και χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, για προφανείς λόγους.

 6. Η χορήγηση της βοήθειας θα γίνεται με απλή υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα περιλαμβάνονται τα ατομικά στοιχεία του δικαιούχου και η πρόθεση ψήφου. (Προαιρετικά θα δηλώνεται και ποιος θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός)

 7. Η θεωρία της «ασύμμετρης απειλής» αποσύρεται διακριτικά για επισκευή και μικροδιορθώσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων. Τα τηλεφωνικά κέντρα που φτιάχτηκαν για σχετικές καταγγελίες πολιτών, θα παρέχουν πληροφορίες για ετεροδημότες και προσλήψεις στην Αγροφυλακή.

 8. Οι καμένες εκτάσεις θα παραχωρηθούν άμεσα σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη συνομιλίες με Σαουδάραβες και Κορεάτες επενδυτές για τη δημιουργία θεματικών πάρκων, με αντικείμενο την Αρχαία Ελλάδα, τη νεροτσουλήθρα και τον γκολφοτουρισμό.

 9. Η προμήθεια που παίρνουν οι τράπεζες για την κατάθεση ενίσχυσης προς τους πληγέντες, απαλλάσσεται της φορολογίας για ανθρωπιστικούς λόγους.

 10. Δημιουργείται ο θεσμός του χορηγού στα πυροσβεστικά μέσα. Τα πυροσβεστικά αεροπλάνα θα μπορούν να φέρουν διαφημίσεις χορηγών ή να τραβάνε διαφημιστικά αεροπανώ.

 11. Αν τα μέτρα αυτά δεν αποδειχτούν επαρκή, έχουμε και άλλα.

Ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε επίσης ότι στο πλαίσιο ανακούφισης των πληγέντων θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα για τη στήριξη της Εθνικής Μπάσκετ.

Άλλες ειδήσεις:

2

Βαρυσήμαντες δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, για το που εστιάζονται οι υποψίες για τους εμπρησμούς των δασών.

Μετά από εισήγηση του Βύρωνα Πολύδωρα, στις επόμενες κρίσεις του στρατού θα αποστρατευθεί ο στρατηγός Άνεμος. Θα τον αντικαταστήσει ο στρατηγός Πλημμύρας. Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής ερευνά σε βάθος, πανελλαδικό δίκτυο απρόσεκτων γιαγιάδων με γκαζιέρες, που σύμφωνα με ενδείξεις, συνδέεται με την υπόθεση της ασύμμετρης απειλής.

Ο υπουργός Πολιτισμού δέχεται εισηγήσεις του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Κυριακού, να μεταφερθούν τα μάρμαρα της Ολυμπίας στο Πεδίο του Άρεως, σε περιοχή που πρόκειται να καταπατήσει ο Πανελλήνιος ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Σε διυπουργική σύσκεψη η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Φάνη Πάλη Πετραλιά και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός, συμφώνησαν να καταθέσουν εκ νέου αίτηση μόνιμης διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα. Η αφή της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνεται με στουπί και πετρέλαιο, εάν δεν υπάρχει έτοιμη.

Το υπουργείο τουριστικής ανάπτυξης προετοιμάζει πυρετωδώς την καμπάνια της επόμενης σεζόν. Αποτελεί παραλλαγή της φετινής και το κόνσεπτ είναι: «Δοκίμασε τις πιθανότητες σου στην Ελλάδα, Υπάρχουν και χειρότερα». Και εικονογραφείται με φωτογραφίες από το Τσουνάμι, Κατρίνα, Νταρφούρ, Ιράκ και άλλες καταστροφές.

EOT

Ο Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γ. Σουφλιάς ανακοίνωσε ότι ο αναπτυξιακός χάρτης της Ελλάδας που κατατέθηκε προ μερικών εβδομάδων θα επανεξεταστεί, προκειμένου να συμπεριλάβει τις ανακαζινώσεις και τις αναγκολφώσεις των δασικών περιοχών που επλήγησαν..

Ο υπουργός Επικρατείας Θ. Ρουσσόπουλος έχει κατσικωθεί στην ΝΕΤ και προβάλλεται τρεις ώρες την ημέρα, διότι ισχυρίζεται ότι αυτό απαιτούν οι περιστάσεις, ανακουφίζει τους πυρόπληκτους και προβλέπεται και από τους κανόνες προεκλογικής τηλεοπτικής προβολής..

Η Νέα Δημοκρατία σχεδιάζει την προεκλογική της εκστρατεία με σύνθημα; «ολοκληρώσαμε την επανίδρυση του κράτους – δρομολογούμε την επανίδρυση του δάσους».

Ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωσε ότι για το ΠΑΣΟΚ ο δημόσιος χώρος και τα δάση είναι πολύτιμα αγαθά που πρέπει να διαφυλαχθούν, και όποιος δεν το πιστεύει, να ρωτήσει την Πεντέλη και τις παραλίες που πουλήθηκαν σε ιδιώτες.

Οι εκπρόσωποι των μικρότερων κομμάτων δήλωσαν διάφορα, αλλά σαν κάθε μέσο ενημέρωσης που σέβεται τον εαυτό του δεν έχουμε χώρο να τα παραθέσουμε. Θα τα μάθετε μετά τις εκλογές.

Πολιτιστικά νέα:

4
Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ελληνικής ταινίας «Ασύμμετρη απειλή»

 

Και εικόνες απ’ το μέλλον:

5

Advertisements

11 Σχόλια »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

 1. Αν ο Πολύδωρας έχει ανάπαιστο ιαμβικό ασύμμετρο εγκέφαλο ή κυρία Μπακογιάννη-Μητσοτάκη βρίσκεται σε πολιτικό παραμιλητό. Βλέπει τον Εχθρό στον αντιεξουσιαστικό, αναρχικό χώρο και στους συνδράμοντες αυτόν(αντί λόγου χάρη ο Αλαβάνος να πετάξε ακόμα μια ζαρντινιέρα στο φοιτητή που διαδηλώνει, διαδηλώνει και ο Αλαβάνος μαζί του). Και επί κυβέρνησης του 1950 επίσης τους κομμουνιστάς έβλεπαν ως εχθρό της χώρας. Μήπως να ανοίξει εκ νέου η κυρία Μπακογιάννη-Μητσοτάκη τα ξερονήσια και να βάλει εκεί όλο τον αντιεξουσιαστικό χώρο και τους πέριξ αυτού; Έτσι αν συνεχίσουν να καίγονται οι τόποι θα ξέρουμε τουλάχιστον ποιοί στο κέρατο ΔΕΝ τους καίνε!

 2. «…εικονογραφείται με φωτογραφίες από το Τσουνάμι, Κατρίνα, Νταρφούρ, Ιράκ και άλλες καταστροφές…» και από κάτω ο Μητσοτάκης;;; ΘΕΪΚΟ! Υποκλίνομαι…

  Α! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων των αριστερών κομμάτων (τις οποίες καλά κάνετε και δεν αναφέρετε, ως σοβαρό μέσο επικοινωνίας) η Αλέκα Παπαρήγα εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στον Συνασπισμό, ο οποίος προ αμνημονεύτων ψήφισε το Μάαστριχτ και τώρα την πληρώνουν τα δάση. Έτσι, για να μη μένετε με την απορία. Ο δε Γ.Α.Π. αφού ανέλαβε την πρωτοβουλία να ζητήσει σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών μια μέρα μετά τον DJ ALabAn αμέσως μετά άρχισε να μελετάει τα δελτία τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και να βασίζει σ’ αυτά τους λόγους του. Μωρέ καλά τα λέει ο Γιανναράς: μας κυβερνά ο Συνασπισμός

 3. Τέλειο δελτίο ειδήσεων!!! Μόνο με χιούμορ μπορείς να αντιμετωπίσεις τη μεγάλη τραγωδία αυτού του τόπου: το να κυβερνάται η Ελλάδα από αυτούς τους απίστευτους τύπους!(Δυσοίωνη πρόβλεψη: πάλι αυτοί θα μας κυβερνήσουν, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτε, παρ’ όλη τη θυσία τόσων ανθρώπων)

 4. Ντάξει τα θετικά σχόλια είναι δεδομένα.

  Ο Μητσοτάκης με τις υπολοιπες καταστροφές ήταν το καλύτερο!

 5. Νομίζω ότι ακόμα περισσότερη πλάκα έχει ο τύπος με το περουκίνι πίσω από το Μητσοτάκη…

 6. Μόνο που υπάρχει ένα μικρό συντακτικό λάθος:There are worse είναι το σωστό. To worst είναι ο Μπούς

 7. Thanks! Το άλλαξα.

 8. H αλητεία του ΑΝΤ1 δεν έχει όρια
  Αυτό το κανάλι θέλει κάψιμο. Μετά την ελληνική σημαία που κυματίζει και τους σταθερούς υπότιτλους «στόχος η Ελλάδα» και «καίνε τον πολιτισμό μας»(για την Ολυμπία), τώρα το κανάλι παίζει σταθερά το σενάρια περί μεταναστών που έχουν συλληφθεί, απλώς για να ακούγεται το «Αλβανός», «Ιρακινός» και ότι άλλο κάτσει. «Συνελήφθησαν 2 νεαροί αλλά δεν έχουν σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο», να ακούγεται και αυτή η λέξη και «εμπρηστικοί μηχανισμοί», και Αντώναρος στο CNN και ότι άλλο κάτσει για να ξεπλένουμε την κυβέρνηση. Εντωμεταξύ, οι δύο υπότιτλοι που ανέφερα αποσύρθηκαν, για μικροεπισκευές, που θα έγραφε και η σαλάτα. Έχω αηδιάσει όσο δεν παίρνει με την αλητεία, του καταπατητή Κυριακού.

  Σαλάτα μας φτιάχνεις τη μέρα.
  Ευχαριστώ.

 9. To poios ftaei kai poios den ftaei 8a mas to poun otan jeroun me bebaiothta poion 8eloun na kathgorisoun. To 8ema einai na mporesei o ka8e A8hnaios, gia paradeigma, katalabei pws an den anadasw8ei h Parnh8a twra, h zwh sthn A8hna 8a einai sugkrisimh me thn kolash tou Danth. Prepei mesw auths ths foberhs douleias pou ginetai sta diafora blogs, na plhroforeitai o kosmos wste kanenas ejupnos megaloepixeirhmatias na mporesei na katapathsei auth th gh. Auto einai to shmantiko twra. Kai na jeskepazetai ***amesws*** ka8e energeia katapathshs autwn twn ektasewn. Oso afora ta sxolia tou ka8e mellous ths ellhnikhs kubernhshs/antipoliteushs: prospa8oun na mas apospasoun. Einai endiaferon pws h epikoinwniakh politikh pou akolou8ei auth h kubernhsh einai ***akrivws*** auto pou ekane/kanei/8a kanei h ekastote kubernhsh twn US: mia politikh h opoia basizetai sthn dhmiourgia enos apiastou ex8rou ton opoio prepei na fobomaste. Kai auto den prepei na perasei. Eimaste pio ejupnoi 8elw na pisteuw apo tous agaphtous filous mas sth allh meria tou Atlantikou.

 10. [Το σωστότερο θα ήταν «there is worse».]

  Φουφουτίνα,
  Η Ντόρα τρίβει τα χέρια της με όσα γίνονται και προσπαθεί να γελοιοποιήσει περισσότερο την Κυβέρνηση. Διότι αν χάσει ο χοντρός, θα έρθει η σειρά της. ;>

 11. Δελτίο ειδήσεων: « σαλάτα εποχής

  «Η θεωρία της «ασύμμετρης απειλής» αποσύρεται διακριτικά για επισκευή και μικροδιορθώσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων. Τα τηλεφωνικά κέν…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Blog στο WordPress.com.
Entries και σχόλια feeds.

Αρέσει σε %d bloggers: